bereidingswijze shoarma brood xl
 
1. Maak eerst de knoflooksaus.
2. Meng de yoghurt met de mayonaise in een kom.
3. Doe hierbij een uitgeperst teentje knoflook en wat zout en peper.

4. Was en droog de sla. Houd de bladen sla heel.
5. Snijd de groenten en/of rauwkost in plakken of in stukjes.
6. Snijd het Turkse brood overlangs doormidden. Leg de bovenzijde even apart.
7. Bedek de onderkant van het Turkse brood met een laag knoflooksaus.
8. Leg daarop de slablaadjes.
9. Bak ondertussen het shoarmavlees uit in een pan. Dat duurt ongeveer 10 minuten.
10. Bedek de sla met het shoarmavlees. Leg daarop de rauwkost of de restjes groenten.
11. Bedek met de andere helft van het Turkse brood.
12. Snijd het Turkse brood in punten. Meteen serveren.
13. Eet smakelijk.


 
Website  |   Contact  |   Aanmelden
 
Mede mogelijk gemaakt door Spotler.
Spotler