In kaatjes keuken recept van de maand maart
Recept:

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
 2. Bereid de ingrediënten voor zoals op het plaatje. Dus schil de
 aardappelen, haal de teentjes knoflook los van de bol, rasp de kaas, meet de   melk af.
3. Snijd de geschilde aardappelen in schijfjes.
4. Kook de aardappelen 15 minuten. Zet het vuur uit.
5. Giet de aardappelen af.
6. Neem een ovenschaal voor je.
7. Leg de helft van de aardappelschijfjes op de bodem van de ovenschaal.
8. Scheur de mozzarella in stukjes. Verdeel de mozzarella over de schotel.
9. Leg de rest van de aardappelen er op.
10. Breek de eieren. Klop de eieren los. Doe de melk bij de eieren.
11. Pers de knoflook uit. Doe de knoflook, wat peper en wat zout bij de melk en de eieren.
12. Giet de melk over de aardappelen.
13. Bedek de schotel met de geraspte kaas.
14. Bak de schotel totdat er een mooi bruin korstje op zit. Dit duurt 30 tot 45 minuten.
15. Lekker met een stukje vlees en je lievelingsgroente.

Print hier het recept


 
Website  |   Contact  |   Aanmelden
 
Mede mogelijk gemaakt door Spotler.
Spotler